Mode Meets Modelbouw !

hoera, maart betekent nieuwe collecties bij al onze handelaars ! Heel de maand lang zullen modeplatformen met de allerlaatste trends de gangen van Shopping Promenade sieren. Dit jaar koppelen we opnieuw de start van het modeseizoen met een expo rond modelbouw.

Tientallen met radio-controle gestuurde boten, trucks, drones, vliegtuigen, auto’s, helikopters, statische boten, plastic modelbouw, stoomtreinen,… maken er samen met ons een waar feest van ! Iedereen kan genieten van alle facetten die de wereld van modelbouw te bieden heeft.

Ook de modeltreinliefhebbers zullen smullen bij het aanschouwen van al de werkende modeltreinbanen in diverse schalen.

Op zaterdag 4 , 11 en 18 maart… kan je tussen 10u00 en 18u00 genieten van gratis workshops en demonstraties. Niet te missen, we verwachten je…!